Prohlášení o přístupnosti

Tato Internetová prezentace je vzhledem ke svému zaměření vytvořena s ohledem na maximální přístupnost obsahu. Splňuje všechna důležitá pravidla nejznámějších metodik v ČR, pravidla pro tvorbu přístupného webu, vydaná MI, a WCAG 1.0. Struktura obsahu i vzhledu je vytvořena validním XHTML 1.0, vizuální prezentace pomocí kaskádových stylů (CSS).

Doporučená rozšíření prohlížeče

Ve formátu PDF nabízíme některé studie a doplňující informace, které jsou příliš rozsáhlé a je vhodné jejich stažení. Pro zobrazení těchto dokumentů je třeba mít nainstalovaný prohlížeč Adobe Reader, který je zdarma ke stažení na stránkách společnosti Adobe Systems, Inc.. Doporučené rozlišení pro prohlížení této prezentace je 1024x768 a vyšší.

Součástí webových stránek je také CSS styl pro tiskovou verzi. Všechny stránky jsou tisknutelné bez jakýchkoliv omezení standardními prostředky internetového prohlížeče (standardně ikona tiskárny v navigační liště prohlížeče, nebo přes menu Soubor - Tisk).

Kontakt na správce internetové prezentace

Vaše případné náměty, postřehy či informace o problémech se zobrazováním těchto stránek můžete zaslat na adresu technického správce serveru - Fastest Solution s.r.o.. Tato adresa slouží pouze pro řešení technických, nikoli obsahových záležitostí týkajících se této webové prezentace. V případě problému s touto prezentací kontaktujte autora této prezentace společnost Fastest Solution s.r.o.

Právě se nacházíte: Zdravé spaní > Prohlášení o přístupnosti
Kontaktujte zdravé spaní
info@zdrave-spani.cz
Plánujete koupi nové postele?
  • 43 43% Ano
  • 24 24% Ne
  • 10 10%
  • 6 6%
  • 5 5%
  • 4 4%
  • 3 3%
Celkem hlasů: 3468
Aktuality
  • EETPodle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně...
Všechny aktuality

Věříme, že v naší prodejně zdravého spaní naleznete přesně to, co hledáte a potřebujete k příjemnému a zdravému spánku. Rádi Vám poskytneme důležité informace o tom, jak postupovat při obnově stávajícího lůžka či pořízení nového.

To nejlepší do Vaší ložnice

S potěšením budeme Vaším průvodcem při vytváření moderního stylu zdravého spaní a jedinečného prostředí pro Vaše sny.

Ty nejlepší matrace

Pro Vás zajistíme kvalitou výrobků, odborným způsobem prezentace s dlouholetými zkušenostmi a výborným prodejním servisem.

Jak nás kontaktovat?

• Hradecká 120, 78969 Postřelmov